Cinas Creationer!

Senaste inläggen

Av Carina - 9 januari 2011 16:47


Jo, jag vet att jag gnällde för ett tag sen på all snö men vädret i helgen var ju inte sååå roligt (hällregn) heller. Enda fördelen var ju att en hel del snö försvann ;) Ja jo, en annan fördel är förstås att det är helt legitimt att sitta inne och pysselsätta sig - och det har jag gjort med besked!


Vad sägs om ett bidrag till Alotas tävling Stamp-Ribbon-Bow (Alota 50)? Här är ett (beställnings)kort där jag har med stämplat motiv, band och en rosett:


  


Eller kanske tolv bokmärken? Tänkte jag skulle pigga upp (?) arbetskamraterna igen...Ja, jag vet att bilden kunde vara bättre men om du kisar lite med ögonen så syns det nog vad det är (ha-ha, rolig jag var nu va?).


Har mer att visa men de ligger "på tork" just nu och det går inte så bra att fotografera i lampsken. Nödfall men inte om jag får välja ;)


Ha en fortsatt trevlig söndag!


  


Av Carina - 8 januari 2011 13:42


Helena på Landstoken har megacandy just nu! Rusa genast iväg och "ta en lott" - det gjorde jag, ha-ha ;)Nu håller jag tummarna...


  


Av Carina - 6 januari 2011 16:20


Ja, på snön alltså :(  Så ilsket som jag blänger på den så borde den smälta - typ NU!!! Tacka vet jag plusgrader! Blä för snö! Okej, det var dagens arga utbrott... ;)  


Jag har varit ledig idag så då har jag pysslat till det lite till veckans utmaning på Just Magnolia. Tyckte att den altrade telådan (se inlägg längre ner i bloggen) blev så käck så jag gjorde en till :D  Den här telådan fick "kinesiskt stuk" över sig och då passade ju denna Magnoliastämpeln perfekt (den föll jag för första gången jag såg den):


     


Jag har fyllt den med gröna tepåsar - grönt te alltså ;) - och här kommer en liten närbild på locket (även blommorna kommer från Magnolia):Tyckte att klockan längst ner passade så bra (teatime), ha-ha :D  Systerdotter1 fick denna eftersom hon gillar grönt te.


  


Av Carina - 2 januari 2011 15:41


och nytt pyssel ;)


Hur var nyårsafton då? Firade lugnt och stillsamt (som undertecknad) eller med en jättefest? Hur du än firade så hoppas jag att det blev en bra kväll! Jag var ju hos Syster2 och åt god hummer + kungskrabba och drack gott vin så jag kan inte klaga :D 


Jag har lite nytt pyssel att visa upp! Först några små väskor och ett "lådkort" som jag gjorde för skojs skull:Jag gillar att ha ett litet lager av små kort/gåvor för ibland kan man behöva något snabbt och då är det bara att öppna "skattkistan" och se vad man har...


Har även gjort ett enkelt tackkort med söt Magnoliastämpel:I morgon är det jobbdag igen, hua vad de lediga dagarna går fort! Det har varit jätteskönt att vara ledig men nu ska det faktiskt bli skoj att gå tillbaks till jobbet igen!


Ha de'


  


Av Carina - 31 december 2010 12:21


Hellooo peeps :)  Are you all set for a big party tonight? I'll have a quiet (?) evening at Sister2, with some drinks and lobster (yum!). I've had my share of big parties so I'm quite happy with a quiet celebration tonight ;)


I made a little gift for her, non-alcoholic kind ha-ha, candy and a bottle card:


  


I also made her a "tea-box", this is an altered box for teabags. The paper is from GCD Ella Blue and the flowers are from Magnolia and Wild Orchid Crafts:


    


Isn't the butterfly cute? Here's a close-up of the lid with the rose and gems from Magnolia:I love the blue roses - sooo beautiful!!!


Well, that's all for today. I hope you all have a great New Year's Eve!! See you next year :D


  


Av Carina - 27 december 2010 11:52


Hej å hå! Hoppas att helgdagarna blev precis som du hoppades på! Jag firade både julafton och juldag hos Syster1 och det var mycket trevligt :)  Julafton fick en extra knorr då bostadsområdet hade drabbats av en vattenläcka = inget vatten i huset men vi överlevde det också :D


Köpstopp ja! Jag har gått med i utmaningen "100 alster - sen shopping" på Svensk scrapbooking! Mina släktingar envisas med att säga att jag har så mycket saker nu så att jag kan öppna egen scrapaffär (Vem? Jag?? Förstår icke detta :P) men... jag insåg att jag måste göra åt lite saker innan det växer mig över huvudet! Tursamt nog så startade jag några dagar före jul så jag kunde "brassa på" med att göra julklappsetiketter och små tetrapakförpackningar som barnen fick (fyllda med godis) så då rasslade det till lite i tickern, ti-hi :D


Här är bild på några av mina tetror och etiketter:Synd bara att jag inte började att räkna före julkorten... Synd också att jag nu missar alla trevliga scrapreatillfällen - de flesta scrapaffärer har fåniga mellandagsreor med finsaker som jag hade kunnat tänka mig. Ja ja, det kommer väl fler tillfällen!


Vi hörs :D


  


Av Carina - 25 december 2010 12:24


Hoppas att julafton var trevlig och att jultomten dök upp (för visst har du väl varit snäll under det gångna året? ;-)


Det blir ett kortkort inlägg idag för jag ska iväg till Syster1 och äta lite julmat men först tänkte jag visa er mitt bidrag till Trykkpressas decemberutmaning, en kalender av något slag. Jag har gjort en 30 x 30 cm tavla som ska hänga på väggen (har satt i ett krämfärgat sidenband men det syns tyvärr inte på bilden):och här är en närbild på en av de underbara bilderna jag hittat hos Graphics Fairy:


 


Trevlig juldag på er! :D


  


Av Carina - 24 december 2010 10:33


Från mig till er alla: ha en riktigt riktigt

GOD JUL

 


From all of me, to all of you: have a very

MERRY CHRISTMAS
  Presentation

Translate my blog!

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Sunday Sensations

JUST FOR YOU EVERY SUNDAY-TUESDAY!!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se