Cinas Creationer!

Senaste inläggen

Av Carina - 10 februari 2011 22:16


Allt - och då menar jag ALLT! - som kunde bli galet blev också galet med mitt tävlingsbidrag till VildaStamps skisstävling :( 

Körde fingrarna i distressfärg, lade armarna i mina gluedots, kletade runt glitterlim på allting, you name it. SUCK alltså :((  Jag var uppriktigt sagt så kräktrött på det så jag funderade allvarligt på att strunta i det och bara kasta kortet i soporna! Men: jag kastade det i brevlådan istället så nu får posten överta ansvaret - jag vill inte se det mera ;)Kraven var följande:


1. Ditt alster får endast innehålla Vilda-stämplar

Jadå, mörmäjden ovan är vild å vacker :D
2. Det ska synas att skissen är använd

Ja, det hoppas jag att det syns - ändrade bara lite lite...
3. Det måste vara något brunt med

Bandet är brunt
4. Det måste vara något av metall med

Den lilla berlocken i form av en snäcka
6. Vi vill att du skickar in ditt bidrag så vi får använda det på mässor som inspiration!

Inspiration? Hmm, ja... ni kan ju alltid använda det som ett varnande exempel ;) men nu är det postat i alla fall!


Passar även på att visa tagsen jag gjort till en swapp på Svensk scrapbooking: Tags ā la Tim Holtz (ha-ha :D). Vad tycker du? Har jag fått till det liiite ā la Timpan?Mycket klet och kladd... men skoj :D


  


Av Carina - 6 februari 2011 19:45


Well, you just *might* find a wee touch of pink on this card... ha-ha :D I've made an easel card with the cute Magnolia ballerina, lots and lots of pink and white all over the card + a little silver here and there :)  Isn't the charm in pink and silver just adorable?


I'm entering this card in a number of challenges, perhaps I'll have better luck if I do that ;) so here goes: the Hearts/Pink/White/Silver challenge over at Magnolia-licious highlites, the Anything goes with ribbons at Just Magnolia, the Love is in the Air at Simon Says Stamp and finally the Love is... at Wild Orchid Crafts. Oh right, the card... ;)


  


Have a nice Sunday!


  


Av Carina - 6 februari 2011 10:32


Just nu håller jag på med 78 (lätt överdrift ;) alster samtidigt! Mitt pysselutrymme är så smockat med saker så att jag har fått flytta ut till köket och belamrat hela köksbordet istället... Känns det igen? Ja, jag tänkte väl det ;)


Det blir kortkorta inlägg så att jag 1) får bloggat mina tävlingsbidrag i tid och 2) inte sitter här vid datorn och häckar hela tiden! Ingen tid att förspilla så här kommer bidrag nr 1 som är till StampARTic:s skisstävling:Det är Magnolias ursöta sjöjungfru och jaa, jag har med vilje målat henne som Ariel för det ska vara ett födelsedagskort till en liten tjej som faktiskt heter (nästan) så, Arielle :D


Tävlingsbidrag nr 2 är ett "otraditionellt" Valentinkort. Det *behöver* ju faktiskt inte vara till en partner utan man kan ge ett sådant kort till vem som helst som man tycker om! Kärlekstema är annars hett i forumen just nu... Det här är till en pysselblogg som heter Sten Sax och Påse:Det är ett blommigt kort med en liten rar nalle på, rosa halvpärlor och så har jag klippt ur blommorna nere i vänstra hörnet från ett mönsterpapper och fäst med distanskuddar för att ge det lite 3D-känsla :)


NU åter till pysselbordet! Tjing :)


        


Av Carina - 5 februari 2011 16:27


Japp, rara Olsi har gett mig en award!

  

Tack söta du :D Titta gärna in hos henne för där finns mycket fint att inspireras av!!!


Det innebär ju vissa "förpliktelser" & regler med en award men de som finns för just denna är enkla: Denna award ska ges vidare till 3-5 pysselbloggare som förtjänar en award! :)  Jag lämnar då vidare till dessa tre duktiga, inspirerande och goa tjejerna:


Maria

Nina

Stephi


Nu ska jag fortsätta pyssla - trevlig stormig lördag på dig!


  


Av Carina - 31 januari 2011 17:26


Ja, ni började kanske undra: ”Var har hon tagit vägen?” Svaret är enkelt: jobb, jobb och mer jobb. Nu börjar det dock att lugna ner sig något så att jag kan ägna mig åt annat igen!


Jag har några kort att visa upp, dessa skulle vara tävlingsbidrag men jag missade helt enkelt inlämningsdatumen (joo, allihop!). Lite störigt men som det heter – det är smällar man får ta ;)


Först ut är ett kort som skulle vara i grönt och orange till en challenge på någon Magnoliablogg har jag för mig. Färgkombinationen var kanske inte alldeles enkel men när jag rotade igenom mina papper så hade jag faktiskt ett papper i orange och grönt :DSedan kommer beställningskorten. Kort nr 2 ”anpassade” jag lite till en (missad) tävling på CropStop-bloggen:


  


Kort nr 3 blev ett stafflikort och här har jag helt glömt vilken tävling det gällde (teflonminne är bara förnamnet!):


  


och slutligen kort nr 4 som jag bara gjorde! Inget tävlingsbidrag för jag tänkte att jag missar väl det också:Pust! Det händer ändå saker i tickern (100 alster - sedan shopping) för jag har faktiskt gjort klart 70 alster! 30 till och sedan blir det shopping... :D  Ärligt talat så har jag inte sååå mycket på min shoppinglista: gillar Fikaserien, några nya Magnoliastämplar (minisarna kanske), en och annan dies. Dessutom så får jag ju spara lite till Göteborgsmässan i mars! En av mina favoritbutiker - Scraplagret - kommer dit så då blir det väl lite nya Primasaker i shoppingbagen! :)   


Nä, sluttjatat för idag. I morgon är det februari - redan! - bara några månader kvar till den riktiga våren med sol o värme (dream on... ;))


  


Av Carina - 16 januari 2011 15:36


på två kort häromveckan (mina arbetskamrater tycker lite synd om mig - tror jag - för att jag inte får shoppa förrän jag gjort 100 alster ;))  Jobbarkompis H har två syskonbarn som fyller år i slutet av januari respektive början av februari och pga vädret kunde jag sätta mig med dessa igår. Det har nämligen varit tråkigt väder i helgen, snöstorm igår och skyfall (regn) idag = all snö borta men isen är kvar, usch!


Korten, ja! Det första kortet ska jag ha med till CropStop challenge # 2 (Add some Stickles, which isn't at all difficult since I'm a "Stickles addict"... ha-ha :D  I have put Frosted Lace on the flowers and the letters/numbers and Icicle on the tiara. And if you didn't know, it's a Magnolia stamp - isn't she adorable? :))Kort nummer två är till en fotbollskille, jag gjorde ju ett GAIS-kort förra gången men här är det IFK Göteborg som gäller (blåvitt alltså :)Klippte framsidan så att det skulle se ut som en (fot)boll och insidan ser ut så här:Nu har jag bara 35 alster kvar innan jag får shoppa... snart snart... :D


Skön söndag på dig!


           


Av Carina - 13 januari 2011 21:19


är väldigt roliga att göra. Det är små kort i storleken 2,5" x 3,5" och den enda regeln för dem (förutom storleken) är att de inte får säljas. Däremot så går det alldeles utmärkt att byta ATC-kort med varandra och här har jag några stycken som kommer att vara med i en swapp:


  


En annan bra sak med ATC-kort är att man kan få användning för sitt "spill", du vet de där små bitarna som du sparar på för de *kan* ju komma till användning ;) Gör du ATC-kort så kommer allt till användning - jag lovar :D


En närbild på den lilla vovven kanske?Och jaa, det är en Valentinswapp - märks kanske... ha-ha.


     


Av Carina - 10 januari 2011 16:44


Här är ytterligare ett beställningskort som jag gjort. Om du undrar över avsaknaden av bling, blommor och "krufs" så ska kortet vara till en kille :) Jag har dessutom passat på att följa skissen hos CropStops nya challenge blog så då slår jag liksom två flugor i en smäll... Gillar ju att göra korten men det är inte roligt när de bara ligger här sedan och samlar damm :( Nä, nytta & nöje ska det va'!!! :DKortet går i färgerna grönt och svart med lite blått här och var (det är alltså inte lila i bakgrundspappret utan en svartgrå nyans). Killen är tydligen Gaisare så det är därför som katten är grönsvartrandig, ha-ha :)


Nä, nu ska jag slira iväg till affären - ha de'!


  


  

Presentation

Translate my blog!

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Sunday Sensations

JUST FOR YOU EVERY SUNDAY-TUESDAY!!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se